- یک سیبزمینی بزرگ را پوست میکنیم و به 8 تکهی بزرگ میکنیم و در قابلمه میاندازیم. اگر تکههای کوچک باشند در مدت سه ساعت پختن له میشوند.
- گوشت مرغ را در قابلمه میریزیم
- یک عدد پیاز را چهار قاچ میکنیم و در قابلمه میاندازیم.
- سه چهار تکهی کوچک فلفل دلمهای که نگینی خرد شده است را در قابلمه میریزیم.
- چند تکه هویج حلقهای خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
- یک یا دو گوجه فرنگی را چهار قاچ میکنیم و در قابلمه میاندازیم
- نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم.
- تا روی مرغ آب میریزیم و قابلمه را روی شعله میگذاریم. وقتی آب به جوش افتاد شعله را کم میکنیم و اجازه میدهیم دو ساعت و نیم یا سه ساعت بپزد.
این دو نکته را نیز حتما مورد توجه داشته باشید:
- در ابتدای کار دو سه بار محتویات قابلمه را هم میزنیم تا چاشنیهای اضافه شده با مواد مخلوط شود و به زیر آب بروند. کفهای ایجاد شده را نیز با کفگیر میگیریم و از قابلمه خارج میکنیم.
- اگر پوست گوجه فرنگی در آب غوطهور بود آن را نیز از قابلمه خارج میکنیم و دور میریزیم.
نوشته شده در:
1403-02-08
(8 ماه 3 هفته 10 ساعت پیش)
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
پست قبلی:
بادمجان و یا کدوی سرخ کرده
پست بعدی:
کیک ساده
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.