پیاز داغ: اول پیاز را خرد میکنیم و یک پیمانه نمک به آن میزنیم و بعد در روغن سرخ میکنیم. هر سه یا چهار دقیقه یکبار باید پیاز را هم بزنیم.
قدری عدس را پاک میکنیم و دو سه نوبت آن را میشوییم و سپس سیبزمینی را پوست کنده و به تکههای کوچک خرد میکنیم.
وقتی پیاز داغمان آماده شد به آن زردچوبه و فلفل سیاه و یک قاشق رب میزنیم خوب به هم میزنیم و تفت میدهیم و سپس عدس و سیبزمینیهای خرد شده را به آن میافزاییم و و روی آن را هم به قدر نیاز آب میریزیم. ابتدا شعله را زیاد میکنیم تا آب آن به جوش بیفتد و سپس شعله را کم کرده تا بپزد. هر از گاهی به آن سر میزنیم و اگر آب آن پایین رفته بود به آن آب جوش از کتری میافزاییم. در حین هم زدن سیبزمینیها را هم له میکنیم تا لعاب بیندازد.
همین خوراک عدس را اگر برای صبحانه آماده کنیم به آن عدسی میگویند و نباید به آن سیبزمینی و رب بزنیم.
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.