قدری لپه خیس میکنیم و میگذاریم یک شب در آب بماند.
چند عدد سیبزمینی را پوست کنده و خلال میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. سپس آن را کنار میگذاریم. موقع سرو غذا قدری از سیبزمینی سرخ شده را روی هر کاسه خورش میگذاریم.
آب لپه را عوض میکنیم و آن را روی شعله قرار میدهیم تا یک ساعت و نیم دو ساعت بپزد. سپس شعله را خاموش میکنیم.
پیاز داغ درست میکنیم. وقتی که نیمه زرد شد گوشت را اضافه کرده و در قابلمه را میبندیم تا یخ گوشت وا برود. بعد با نوک کفگیر گوشت را تکه تکه میکنیم. گوشت را باید با حرارت زیاد تفت داد که آب نیندازد و آب داخل گوشت بماند.
بعد فلفل سیاه و زردچوبه و چند عدد چوب دارچین بزرگ در قابلمه میاندازیم. چوب دارچین را بعدا باید از درون خورش بیرون آورد پس اگر ریز و کوچک باشد نمیتوانیم آن را پیدا و خارج کنیم. بعد رب میزنیم و خوب تفت میدهیم و سپس لپهی پخته شده را اضافه میکنیم و به مقدار کافی آب جوش روی آن میریزیم و در قابلمه را میگذاریم. وقتی قابلمه به جوش آمد شعله را کم میکنیم تا دو ساعت بعد که خورش جا بیفتد.
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.