پیازداغ درست میکنیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه و نعناع و سه قاشق سر پر گردوی چرخکرده اضافه میکنیم. یک لیوان آب جوش روی غذا میریزیم و بعد کشک به مقدار لازم را در یک ظرف ریخته و رویش آب جوش میریزیم و خوب کشک را حل میکنیم و روی غذا میریزیم. قابلمه به جوش که افتاد زیرش را خاموش میکنیم. در مورد افزودن آب به غذا توجه کنید که مقدار آن متناسب با حجم غذایی که میخواهید داشته باشید کم و زیاد شود.
نوشته شده در:
1403-02-08
(6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.