سیب زمینی را آب‌پز می‌کنیم و بعد پوست آن را می‌گیریم و می‌گذاریم سرد شود بعد آن را رنده می‌کنیم و نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر (مثلا ریحان یا آویشن یا مرزه) به آن اضافه می‌کنیم. یک تخم مرغ هم در آن می‌شکنیم و قدری آرد به ظرف اضافه می‌کنیم. دستکش دست می‌کنیم و مواد را خوب هم می‌زنیم و مخلوط می‌کنیم. کف تابه را از روغن پر می‌کنیم. یک کاسه آب کنار دستمان می‌گذاریم. تکه‌ای خمیر به اندازه کافی برداشته قدری آب به دستمان می‌زنیم تا مواد به دست نچسبد. خمیر را گردالی کرده و پهن می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم. یک نشانه‌ی پخت شامی سرخ شدن دور آن است.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: فلافل

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.