عدس را پاک کرده و چند بار می‌شوییم و در دیزی ریخته و رویش آب می‌ریزیم و می‌گذاریم چهل پنج دقیقه تا یکساعت بپزد و سپس زیر شعله را خاموش می‌کنیم.

برنج را پاک کرده و می‌شوییم و رویش را به اندازه‌ی یک بند انگشت آب می‌ریزیم. قدری دارچین و نمک و روغن در آن می‌ریزیم. عدس پخته را هم به آن می‌افزاییم و روی شعله می‌گذاریم تا آب آن بجوشد و برنج بپزد. اگر آب تمام شده بود و برنج نپخته بود قدری آب جوش روی آن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا بپزد. سپس برنج را دم می‌کنیم. وقتی بخار از دم‌کنی بیرون زد شعله را کم می‌کنیم و می‌گذاریم نیم ساعت یا چهل دقیقه دم بکشد. بوی برنج که بلند شد مشخص است.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: همس
پست بعدی: دوغ گرمه

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.