از چند روز قبل نخود را در آب بخیسانید و روزی 3 بار آب آن را عوض کنید.

تعدادی پیاز را پوست بکنید و همراه با نخودها آنها را در چرخ گوشت یا خردکن له کنید. یک قاشق آرد یا پودر سخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر (آویشن یا ریحان یا مرزه یا ...) به آن می‌زنیم. دستکش دست می‌کنیم و خوب مواد را به هم می‌زنیم. بعد با دست خمیر را به اندازه مناسب بر می‌داریم دایره‌ای و پهن می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (8 ماه 3 هفته 11 ساعت پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: کشک بادمجان
پست بعدی: شامی

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.