فیلههای مرغ را در ظرف پهن کرده و روی آن یک پاکت خامه خالی میکنیم. نمک، فلفل، زردچوبه و سماق میریزیم و فیلهها را در آن میغلتانیم تا همهشان اندود شوند. روی ظرف سلفون میکشیم و میگذاریم چند ساعت بماند.
بعد از گذشت چند ساعت قدری آرد را در یک سینی میریزیم و نمک و فلفل و زردچوبه به آرد اضافه می کنیم و خوب آن را هم می زنیم . بعد با چنگک دانه دانه فیلهها را بر میداریم و در آرد میغلتانیم تا خوب هر فیله با آرد پوشیده شود. بعد از این مرحله فیلهها را در روغن سرخ میکنیم. زمان لازم برای سرخ شدن هر فیله خیلی زیاد نیست. یک طرف که سرخ شد آن را برگردانید که طرف دیگرش هم سرخ شود. از یک چنگال برای تست اینکه آیا فیله پخته شده است یا نه استفاده کنید.
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.