لوبیا چیتی که شب قبل آن را پاک کرده و در آب خیساندهایم را در قابلمه می ریزیم و رویش آب می ریزیم و دو ساعتی صبر میکنیم تا بپزد.
بعد از پختن لوبیا پیاز داغ درست میکنیم سپس به آن نعناع و فلفل سیاه و زردچوبه و رب و در حد سه قاشق غذاخوری پر گردوی چرخ شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و تفت میدهیم. سپس عدس پاک شده ولوبیا چیتی پخته شده و بادمجان خرد شده را هم به آن اضافه می کنیم و میگذاریم دو سه ساعت بپزد. آخر سر به غذا کشک می زنیم.
نوشته شده در:
1403-02-08
(8 ماه 3 هفته 11 ساعت پیش)
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
پست قبلی:
خورش فسنجان
پست بعدی:
ماکارونی
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.