قدری نخود را خیس می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بیست و چهار ساعت خیس بخورد. بعد آن را دو سه ساعت می‌پزیم آن قدری که بشود با دست پوست نخود را کند. بعد پوست نخود را می‌کنیم. بعد دوباره ان را را یکی دو ساعتی می‌پزیم. نخود را داخل خرد‌کن ریخته و خمیر می‌کنیم. نمک + فلفل سیاه + آب یک لیمو ترش + دو قاشق غذا‌خوری ارده را هم در ظرف میکسر می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. خمیر حاصله را در ظرف ریخته و روی آن روغن زیتون می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: خوراک لوبیا
پست بعدی: عدس پلو

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.