یک پیاز بزرگ را خرد میکنیم. فلفل دلمهای متوسطی را هم نگینی خرد میکنیم. جگر مرغ را پاک کرده و بعد روی آن آب میگیریم. آن را ورز نمیدهیم! پیاز و فلفل دلمهای را سرخ میکنیم. پیاز که سرخ شد قدری رب و فلفل سیاه و زردچوبه و نمک و کمی آب به تابه اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد جگر مرغ را در تابه میریزیم و باز هم میزنیم. اجازه میدهیم پنج دقیقه بماند تا رنگ جگر تغییر کند.
نوشته شده در:
1403-02-08
(8 ماه 3 هفته 13 ساعت پیش)
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
پست قبلی:
کوکوی سیبزمینی
پست بعدی:
خوراک لوبیا
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.