مثل عدسی است. شب قبل قدری لوبیا چیتی را خیس می‌کنیم.

آب لوبیای شب مانده را خالی کرده و قابلمه را با آب تازه پر می‌کنیم و روی اجاق گذاشته و دو ساعتی اجازه می‌دهیم که لوبیا بپزد.

پیاز داغ درست می‌کنیم + نمک + فلفل سیاه + زردچوبه + یک قاشق رب + یک سیب‌زمینی نگینی خرد شده + لوبیا‌ی پخته شده از مرحله‌ی قبل که آب آن را خالی کرده‌ایم را در قابلمه ریخته و روی آن آب می‌ریزیم. اجازه می‌دهیم یک ساعت، چهل و پنج دقیقه بپزد. موقع سرو در آن آب‌لیمو می‌ریزیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 5 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: جگر مرغ
پست بعدی: همس

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.