پودر ژله را در کاسه میریزیم. یک لیوان آب جوش در کاسه ریخته خوب هم میزنیم تا حل شود. اگر خوب حل نشد کاسه را روی شعلهی غیر مستقیم کتری یا سماور قرار میدهیم و هم میزنیم تا دانهی حل نشدهای باقی نماند. به این روش بن-ماری میگویند. بعد از این مرحله یک لیوان آب سرد در کاسه میریزیم و هم میزنیم و سپس مایع حاصل را ظرف ریخته و در یخچال میگذاریم. چند ساعت بعد که ژله بست آن را با پودر نارگیل تزئین میکنیم.
نوشته شده در:
1403-02-08
(6 ماه 3 هفته 5 روز پیش)
من محسن هستم؛ برنامهنویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.
برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.
پست قبلی:
کیک با آرد سمولینا (کیک عربی)
پست بعدی:
کرم کاستارد
در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.