• دو زرده‌ی تخم مرغ را خوب هم می‌زنیم.
  • یک قاشق غذاخوریِ سر پُر شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  • یک قاشق سر پر نشاسته‌ی ذرت اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  • نوک قاشق چای‌خوری وانیل اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  • نیم لیتر (دو و نیم لیوان فرانسوی) شیر اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم.
  • ظرف را روی شعله می‌گذاریم و مداوم هم می‌زنیم. وقتی که مایع ما کم کم شروع به سفت شدن کرد مواظب هستیم که ته نگیرد. (این مرحله تقریبا ده تا پانزده دقیقه طول می‌کشد.)
  • وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را خاموش می‌کنیم.
نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: ژله
پست بعدی: تنگنا

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.