سیب‌زمینی را پوست می‌کنیم و رنده می‌کنیم. پیاز را هم پوست کرده و رنده می‌کنیم. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سبزی معطر مثل آویشن یا ریحان یا مرزه در آن می‌ریزیم. چند تخم‌مرغ در آن می‌شکنیم و قدری آرد هم به ظرف اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. خمیر را در اندازه‌های مناسب در روغن سرخ می‌کنیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

پست قبلی: شامی
پست بعدی: جگر مرغ

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.