ظرف یک: نصف لیوان شکر را در ظرف می‌ریزیم و دو عدد تخم‌ مرغ در آن می‌شکنیم. کمی نمک و وانیل به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا رنگ آن سفید و حجمش زیاد شود.

ظرف دو: یک چهارم لیوان روغن را با نصف لیوان ماست شیرین یا شیر مخلوط می‌کنیم.

نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر را روی یک لیوان آرد می‌ریزیم و سپس آن را الک کرده و به ظرف دو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

کمی کشمش و گردوی خُرد شده را درون یک لیوان می‌ریزیم و یک قاشق آرد روی آن می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. سپس آن را به ظرف دو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

محتویات ظرف دو را در ظرف یک می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مایع کیک ما آماده است.

کف سینی‌ای که اندازه‌ی آن متناسب با حجم مایع کیک آماده شده است را با روغن چرب می‌کنیم و یک قاشق آرد در سطح آن می‌پراکنیم و سپس مایع کیک را در آن می‌ریزیم.

ظرف را در فری که با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد از 10 دقیقه‌ی قبل گرم شده است به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت قرار می‌دهیم.

نوشته شده در: 1403-02-08 (6 ماه 3 هفته 3 روز پیش)

من محسن هستم؛ برنامه‌نویس سابق PHP و Laravel و Zend Framework و پایتون و فلسک. تمرکزم بیشتر روی لاراول بود! الان از صفر مشغول مطالعات اقتصادی هستم.

برای ارتباط با من یا در همین سایت کامنت بگذارید و یا به dokaj.ir(at)gmail.com ایمیل بزنید.

در مورد این مطلب یادداشتی بنویسید.